Vesti

Pogledate Warcraft film i dobijete igru

Ili su bar takve glasine počele da kruže bespućima Interneta. Naime, jedan korisnik sajta Reddit navodi kako je od Blizzarda dobio anketu u kojoj ova gaming kompanija razmatra da ponudi besplatan primerak igre World of Warcraft uz svaku kupljenu kartu za Warcraft film.

Navodni ”Ultimate movie edition” igre sadrži osnovnu igru i sve ekspanzije zaključno sa poslednjom, Warlords of Draenor. Pored ovoga bi se dobijao i jedan mesec gratis igranja koji se uvek dobija uz novi primerak World of Warcraft, kao i neimenovani in-game predmet. Imamo i screenshot pomenutog e-maila, a lako ćete primetiti jednu grešku u kucanju koja je i podigla sumnju da je ovo uopšte zvanična Blizzard poruka:

warcraft anketa

Ispostavilo se da ovo zaista jeste e-mail koji je Blizzard poslao uključujući i grešku ”Litch” u Wrath of The Lich King. To je potvrdio korisnik Araxom koji radi u tehničkoj podršci za WoW. Da li će zaista Blizzard poklanjati WoW uz svaku ili samo premijernu kartu za film ostaje još da vidimo. Ovaj potez može da donese novi veliki talas igrača u WoW, ali isto tako i da deluje kao očajnički potez studija starog četvrt veka da vrati staru slavu igri. Kako biste uopšte dokazali da ste gledali film, možda slanjem fizičke ulaznice na adresu Blizzardovog HQ-a? Mnogo pitanja, a na samo jedno znamo odgovor – Warcraft film u bioskope stiže 10. juna ove godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top