PlayStation 4

Final Fantasy XV stiže 30. septembra ove godine, demo dostupan od danas

Final Fantasy XV

Saznali smo i datum izlaska najnovijeg naslova iz Final Fantasy serijala, pod rednim broj XV. GameSpot je greškom, pre vremena pustio video koji nije trebao i u njemu smo čuli da nam igra stiže na jesen ove godine, tačnije 30. septembra. Video je vrlo brzo povučen, ali hitre ruke internet zajednice su naravno sve to na vreme uhvatile i raširile po mreži. Verovatno i nije toliko veliki problem, ovo slučajno otkrivanje datuma, jer ćemo datum vrlo moguće saznati već danas i putem zvaničnih kanala.

Ono što je pogotovo zanimljivo i vremenski bliže nema, jeste to što će danas nakon promotivnog strima igre na zvaničnom Twitch kanalu Square Enixa (www.twitch.tv/squareenix), u javnost biti pušten demo igre, dostupan svakom ko je zainteresovan da ga proba na konzolama PS4 and Xbox One.

Na igri Final Fantasy XV se radi tačno 10 godina, još od 2006. godine, i brojni fanovi imaju ogromna očekivanja od ovog naslova, ali sa njima prirodno dolaze i veliki strahovi.

U međuvremenu, sinoć se pojavio i najnoviji trejler igre, koji možete videti ispod:

 

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top