Vesti

Miris Resident Evila

Želite li da mirišete kao zombiji? Ne, naravno, i mi svašta pitamo. A da li biste mirisali na Resident Evil?

Capcom je odlučio da uđe u biznis pravljenja parfema i krajem marta će u prodaju pustiti parfem T-Virus nazvan po istoimenom virusu koji Umbrella korporacija pusti u ovom poznatom serijalu horor igara. Parfem će u početku biti u prodaji samo u Japanu u okviru kafe-prodavnice Capcom Cafe koja prodaje apsolutno sve što možete da zamislite a da nosi ”boje” Capcom igara. Jedna flašica ”virusa” će koštati 4200 jena, što je otprilike isto toliko dinara i u stvari povoljno u odnosu na to koliko parfemi mogu da koštaju.

Ostaje nam i dalje pitanje kako će mirisati Resident Evil. Da li na zombije, Jill sendvič, ili razočarenje šestim delom sage, kao i da li će godinu dana kasnije imati remasterovanu verziju saznaćemo čim neko zaista bude kupio ovaj parfem.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top