PlayStation 3

Otkrivene Playstation Plus igre za april

PS Plus igre

Bliži nam se april, a sa njim i novi talas igara koje ćemo dobiti uz Playstation Plus pretplatu. Ovog meseca, Sony se udružio sa Ubisoftom, a u ponudi će biti i nešto malo manje poznati arkadni naslovi.

PS4 igrače očekuju dva shootera – Ubisoftova FPS survival igra i nekadašnja WiiU ekskluziva Zombi i arkadica sa RPG elementima Dead Star. O Zombi ste mogli ranije da čitate na stranicama Play! Zine dok Dead Star ima premijeru kroz PS Plus i tek treba da je zaigramo.

Na Playstation 3 takođe dolaze jedna survival igra (opet iz Ubisofta) i jedna arkada – I will survive i Savage Moon, a Playstation Vita igrače očekuju dve indie igre: A Virus Named Tom i Shutsumi. Možda nije najbolji izbor, ali besplatno je, tako da se ne bunimo.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top