Vesti

Treća sezona Telltale Walking Dead počinje ove godine

Telltale ne posustaje! Posle mini serije smeštene u Walking Dead univerzum, Batman igre koja počinje ovog leta i još mnogo projekata koje ne sumnjamo da razvijaju, ove godine nas očekuje nastavak ”velike” Walking Dead priče. Kako navode iz Telltale Games, spremaju nešto ”kul i neočekivano”, a plan je da se sezona 3 logično nastavi na finale prethodne, ma kako da ste je završili.

Glavna stvar na koju je studio trenutno fokusiran je kako početi sezonu tako da bude jednako interesantna Walking Dead fanovima, ali i igračima koji su propustili prethodne dve sezone ili im je ova igra prvi kontakt sa WD univerzumom. Takođe rade i na opciji importovanja snimljenih pozicija iz prethodnih igara kako bi se generisale neke početne promenljive u trećoj sezoni, nešto što je bila praksa i sa prethodnom sezonom. Ukoliko vam pri ruci više nisu ti fajlovi, popunjavaćete kratki upitnik.

Više informacija o igri Telltale Games čuva za leto, tačnije za Comic-Con kada se očekuje najava datuma početka nove sezone.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top