PC

Ugašen Darkspore

Posle pet godina od izlaska igre, serveri za Maxis-ov RPG Darkspore su ugašeni. Ovaj spin-off igre Spore je kombinovao Diabloliki gameplay sa mogućnostima pravljenja kreatura koje smo viđali u Spore, ali nikada nije potpuno zaživeo kod publike i imao je svega 65% na Metacriticu što su samo neki od razloga zbog kojih je EA odlučio da ugasi podršku za igru.

Ovo je uvek bila realna bojazan kod igara koje zahtevaju da budete online kada ih igrate i koriste neke dodatne forme autentikacije, jer u svakom trenutku izdavač može da ”zavrne slavinu” i onemogući vam pristup igri. Online igre bez servera koje sami igrači mogu da pokrenu imaju rok trajanja. To može da bude čitava decenija, samo jedna godina ili, u slučaju Darkspore – dva meseca pred igrin peti rođendan.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top