PC

Bandai Namco najavio „velike“ Dark Souls 3 vesti

Kada je Bandai Namco, izdavač popularnog Souls serijala, najavio navodne „velike“ Dark Souls 3 vesti, mnogi su goreli od želje da što pre saznaju o čemu je reč. Dark souls film? Prerađena verzija za Xbox One i PS4? Detalji DLC-a? Ne, reč je o novoj liniji odeće.

Trenutak kada je na twitter-u osvanula najava da nas očekuju „velike“ vesti, mnogi su se ponadali gore navedenim idejama.

Međutim, na razočarenje mnogih, Bandai Namco je imao drugu zamisao. Ogromno negodovanje fanova i nije mnogo šokantno jer ukoliko se kaže da su u pitanju velike vesti, onda se očekuje nešto veliko, ne linija odeće. Za nas, velika vest bi bila raniji datum izlaska Dark Souls 3 na tržište, ali ne, Bandai Namco smatra da je i ovo velika vest. Nismo tu da kritikujemo, ali malo je reći da je uzbuđena masa ljudi bila razočarana.

Svakako, deli nas još jako malo vremena do dolaska očekivanog nastavka Souls serijala, tako da to, na svu sreću, neutrališe masovno negodovanje mnogih, koji bez obzira na “veliku” vest jedva čekaju novu avanturu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top