Vesti

Da li je ovo mapa za Red Dead Redemption 2?

Prošlo je više od pola decenije od kako smo igrali odlični Red Dead Redemption, open world kaubojac iz studija Rockstar. Iako je igra pokupila brojne nagrade i bila visoko ocenjena i od kritičara i od publike, studio nije ni najavljivao nastavak ove igre. Međutim, izgleda da je rad na Red Dead Redemption 2 uveliko u toku jer je na Internet ”procurela” mapa igre:

Slika dolazi sa NeoGAF iz izvora koji tvrdi da je usko povezan sa radom na novoj Red Dead igri. Takođe, po daljim informacijama novi Red Dead Redemption će radnjom biti smešten pre prve igre, a mapa sa slike se nalazi istočno od one koju smo istraživali u prvoj igri.

Rockstar za sada nije komentarisao ove tvrdnje, a po nekim glasinama upravo ove godine na E3 sajmu će najaviti igru. Da li će i RDR 2 biti bez PC verzije, ostaje da vidimo.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top