PLAY! ; PLAY! Zine

Dark Souls društvena igra uskoro na Kickstarteru

Bloodborne nije jedina igra iz studija From Software koja će dobiti fizičko izdanje. Naime, proizvođač društvenih igara Steamforged Games radi na adaptiranju Dark Souls u igru na tabli i 19. aprila pokreću Kickstarter kampanju kako bi mogli da igru masovno proizvedu.

Analogni Dark Souls će biti igra sa velikim brojim minijatura za jednog do četiri igrača. Igra će imati takozvani ”fast setup, long reveal” sistem na koji su autori jako ponosni i koji bi u praksi trebalo da znači da se igra postavlja za kratko vreme, a da se ostatak nivoa otkriva i sklapa tokom igranja. Projekat je aminovan od strane Bandai Namco tako da bi trebalo da bude i poprilično autentično iskustvo. Autori ne otkrivaju puno, sem da će među brojnim glavonjama u igri biti i susret sa Ornstein i Smough, dvojcem veoma teških protivnika iz video igre.

Naravno, iz Steamforged Games obećavaju brutalnu težinu, tako da jedva čekamo 19. april da vidimo slike prototipa i saznamo da li će se po jednako brutalnoj ceni i prodavati.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!