PC

Prikazan prvi gameplay iz Outlast 2

Kao što je najavljeno kriptičnim i jezivim trejlerom, Outlast 2 je prikazan na upravo održanom PAX East-u kratkim demoom koji je efektno dočarao atmosferu koja nas očekuje u punom izdanju igre.

Nova igra je smeštena u mnogo otvorenije okruženje seoskih predela i na više načina nas podseća na stari dobri horor Deca kukuruza, ali uspeva da i dalje održi teskobnu atmosferu. Umesto mentalno obolelih i deformisanih ljudi iz prve igre, tema Outlast 2 je satanistički kult negde ”bogu iza nogu” gde ste se upravo i vi obreli. Mehanički, igra će biti vrlo slična onome što smo već videli, pa ćete ponovo sa sobom nositi vernu kameru koja ima nightvision i troši baterije kao blesava.

U kratkom demou prikazano je da će grafički izgledati znatno bolje od prve igre iako se koristi Unreal 3 engine (malo unapređena verzija doduše) i deset minuta gameplaya možete videti u nastavku. Igru očekujemo ove jeseni za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top