PC

Prve slike iz Witcher 3: Blood and Wine ekspanzije

Iako još nije otkriven datum izlaska druge ekspanzije za odlični RPG The Witcher 3 Wild Hunt (sem da izlazi do leta ove godine), to ne znači da nas ne zanima kako će izgledati lokacije koje ćemo posećivati u novim Geraltovim pustolovinama. CD Projekt RED je upravo objavio prve screenshotove iz ekspanzije i već ne možemo da dočekamo da posetimo nove lokacije i skratimo za glave i pipke nove monstrume.

Blood and Wine će trajati oko dvadeset sati a iz CD Projekt RED najavljuju priču koja će kvalitetom i produkcijom parirati onoj iz osnovne igre. Kao i sama igra, ova ekspanzija će izaći za PC, Playstation 4 i Xbox One.

witcher blood wine 1

witcher blood wine 4 witcher blood wine 3 witcher blood wine 2 witcher blood wine 5

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top