Vesti

Stara Tomb Raider reklama je kratki igrani film

Rise of the Tomb Raider

Izdavač Square Enix je na svom Youtube kanalu objavio zanimljivu reklamu – za jednu od prvih Tomb Raider igara. Film je prvi i poslednji put prikazan na launch day proslavi izlaska Tomb Raider 3 u Muzeju nacionalne istorije u Londonu, davne 1998. godine. Sačuvan samo na video kaseti (seća li se iko toga?), nije najviše rezolucije, mada ipak izgleda odlično za video star 18 godina.

Sa današnje tačke gledišta, video je potpuno šašav, u poznatom ”kako zamišljamo da izgledaju gameri opsednuti nekim serijalom” stilu koji (i dalje) viđamo u igranim serijama, ali svakako zanimljivo parče digitalne istorije i dobar prikaz fenomena koji je u to vreme bio Tomb Raider.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top