PLAY! ; PLAY! Zine

Call of Duty: Infinite Warfare zvanično najavljen i već ima dva trejlera

Activision je stao na kraj glasinama koje su kružile Internetom poslednjih nekoliko dana i zvanično je najavio Call of Duty: Infinite Warfare. Da, Call of Duty odlazi u svemir, posle već poprilično futurističkog izleta sa Black Ops 3. To uključuje futurističko naoružanje, borbe u bestežinskom stanju, ali i bitke svemirskim brodovima. Na igri radi Infinity Ward, a iz Activisiona obećavaju poznato bombastično singleplayer iskustvo sa velikim scenama bitaka i imerzivnim pripovedanjem ratne priče, tojest da će vam se likovi unositi u lice kada treba nešto važno da vam kažu.

Objavili su i prvi trejler koji, naravno, ima licenciranu muziku. Ovoga puta nisu u pitanju ni Eminem ni Linkin park već David Bowie i vrlo odgovarajuća pesma Space Oddity (doduše cover verzija).

Glavni protivnici u igri biće vam Sttlement Defense Front koji su predstavljeni u nešto drugačijem trejleru. Ukoliko pauzirate video između sedme i osme sekunde primetićete reči Nuk3town offline (Nuk3town je mapa iz prošlogodišnjeg Black Ops 3), a trenutak pre toga bljesne screenshot sa istoimene mape koja je nedavno blago izmenjena. Ovo je neobično jer se do sada nisu mešale Treyarch i Infinity Ward CoD igre tako da možda bude neka kolaboraciju u budućnosti.

Activision je potvrdio i da igra izlazi 4. novembra kao što smo već pisali, za PC i konzole Playstation 4 i Xbox One. Za iste platforme pojaviće se i remasterovani Call of Duty 4: Modern Warfare koji dolazi kao preorder bonus u Legacy i Digital Deluxe izdanjima.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!