PC

Civilization 6 izlazi u oktobru!

civilization 6

Posle izleta u svemir i daleku budućnost, serijal Civilization se vraća zvanično šestom igrom na Zemlju i doneće neke bitne promene u serijal.

Gradovi u Civ6 će sada biti bolje predstavljeni na mapi jer će fizički rasti kako budu bili razvijeniji. Više nećete moći da gradite ”čuda” na jednom polju grada već će ona zauzimati realni prostor u njegovoj okolini, a to uključuje i druge bitne građevine. Sve to znači i da će biti veći izazov braniti ovako velike gradove. Armije će takođe biti veće, support jedinice ćete vezivati za delove svoje armije, a jedinice istog tipa ćete moći da složite u jednu moćniju grupu. Za igrače koji se tek susreću sa serijalom u pripremi su novi tutoriali i sistemi kako bi se lakše uhodali, a dolaze unapređenja i u multiplayer segmentu.

Civilization 6 izlazi 21. oktobra. Počela je pretprodaja igre po ceni od 60, odnosno 80 evra ukoliko se odlučite za deluks izdanje koje dolazi sa soundtrackom i četiri DLC-a.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top