Vesti

I Xbox dobija VR set?

Ostalo je još dve nedelje do jednog od najvećih gaming događaja u godini, E3 sajma, a glasine su počele da kruže da Microsoft za Xbox igrače sprema nekoliko velikih iznenađenja.

Pre svega – dva nova modela Xbox One konzole. Poput Playstation 4, jedan od novih modela će imati unapređen hardver kako bi se bolje nosio sa nadolazećim igrama, dok će drugi biti umanjena verzija postojeće konzole što je donekle očekivano jer je i Xbox 360 imao nekoliko iteracija dimenzija. O konkretnijim podacima za ove dve konzole se trenutno ne priča, ali se očekuje da unapređeni Xbox One bude istih performansi kao novi PS4 jer je konzola od svog izlaska pomalo kaskala za Sonyjevom konzolom po pitanju performansi.

Ali, vratimo se na novi model. Možda još veći razlog za pojavljivanje istog je druga glasina da Microsoft sprema VR set koji bi parirao PSVR-u. Velika je verovatnoća da će upravo na ovom E3 sajmu biti prikazan ne samo VR set već i prve igre koje će ga podržavati, jer je jedan veliki evropski studio najavio prezentaciju VR igre (smeštene u poznati i popularni univerzum) za PC, PS4 i Xbox. Koje od ovih glasina će se ispostaviti tačnim, saznaćemo sredinom juna.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top