PC

Igrajte Dark Souls 3 kao FPS

Već ste prešli Dark Souls 3, privodite kraju New Game+ i želite veći izazov? Ovaj mod bi trebalo da bude upravo to, jer poznatu kameru ”sa leđa” prebacuje u perspektivu prvog lica.

Ovaj mod je delo Zulliethewitch koji je i prethodne dve Dark Souls igre uspeo da pretvori u FPS i ovo je možda njegov najbolji takav projekat do sada. Da, ima čudnih glitcheva u animacijama, ali posle odgledanog snimka iz igre deluje nam da Dark Souls 3 zaista možete igrati i čak kompletirati igrajući ga ovako.

Mod preuzmite putem ovog linka i obavezno bekapujte sve fajlove pre presnimavanja. Za svaki slučaj budite oprezni ukoliko odlučite da koristite ovaj mod jer još nije potvrđeno da li može da dovede do banovanja iz multiplayera.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top