PLAY! ; PLAY! Zine

Izašao je Skylanders Battlecast

Superpopularni Skylandersi su posle nebrojenih figurica prešli u svet kartičnih igara. Nova igra sa podnaslovom Battlecast dosadašnje skupljanje figurica obrće naglavačke i sada ćete imati virtuelne likove koje otključavate kartama putem Android/iOS telefona ili tableta.

Sama igra je besplatna, ali je nije moguće igrati bez karata koje kupujete u radnjama. Putem aplikacije vaše karte ”ožive” koristeći ARG (Augmented Reality Gaming) tehniku. Tom prilikom se karta dodaje u vašu kolekciju i na vama je da sastavite špil od 30 karata kojima ćete igrati kampanju ili protiv drugih igrača. Poput Magic The Gathering i Yu-gi-oh!, neke karte se teže nabavljaju od drugih. Međutim, možete igrati i bez kupovine karata sa nekim osnovnim špilovima i kao u Hearthstone osvajati ingame valutu kojom kupujete nove likove i magije u igri.

Trenutno u igri postoji 300 različitih karata koje su likovi, magije, oprema i relikvije. Nabavka fizičkih karata je u vidu Battle pack od 22 karte ili jeftinijeg Booster pack u kome dolazi osam karata. Battle Packovi garantovano sadrže tri lika naznačena na kutiji i tzv. trading shield u koji možete da ubacite jednu kartu i tako sakrijete njen specijalni kod kojim se dodaje u igru. Boosteri uvek imaju jednu retku kartu i njihov sadržaj je potpuno nasumičan ali su i duplo jeftiniji.

Više informacija o igri i linkove za download mobilne aplikacije možete naći na zvaničnom sajtu.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

PLAY! Zine Instagram:

  • Did you read our review of Desync yet? Of nothellip
  • This monday sure feels like Friday The 13th with Jasonhellip
  • I got no clue whats going on but its sohellip
  • What is worse  little nightmares or great expectation? littlenightmareshellip

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!