PLAY! ; PLAY! Zine

Kickstarter za Dark Souls društvenu igru prešao 2 miliona funti

Izrada društvene igre se čini kao jedan od najboljih poteza koje su autori Dark Souls mogli da naprave. Dark Souls je u vrhuncu popularnosti trenutno, sa trećom i za sada poslednjom igrom koje jednako oduševljava koliko čini da lomimo kontrolere. Zato nas i ne čudi da je, na Kickstarteru, Dark Souls board game sakupio preko dva miliona funti što su autori objavili uz najavu brojnih dodataka svima koji su projekat podržali.

Dodaci za igru koji su otključani su Melinda the Butcher, Oliver the Collector i Maldron the Assassin što znači da će uz igru dolaziti preko 30 dodatnih minijatura. U trenutku dok ovo pišemo, ekipica iz Steamforged Games je sakupila 2.3 miliona funti. Da podsetimo, cilj Kickstarter kampanje za analogni Dark Souls je bio 70 hiljada funti, što je postignuto za svega tri minuta od pokretanja.

Ostalo je još sedam dana do kraja Kickstartera za igru i ne sumnjamo da će se dostići i premašiti iznos od 2.5 a možda čak i 3 miliona funti. Mi smo u najnovijem broju PLAY! Zine testirali Dark Souls 3, a review možete pročitati na linku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!