PC

Kingdom Come: Deliverance odložen za 2017. godinu

Warhorse Studios je objavio da nažalost moraju da odlože svoj ambiciozni RPG Kingdom Come: Deliverance za sledeću godinu. Ovo je drugo veliko pomeranje izlaska igre jer je prvobitno sa ”leto 2016.” pomerena za kraj ove godine.

Kako navode iz studija, odluka je bila vrlo teška, ali neophodna kako bi konačan proizvod bio na nivou kvaliteta koji žele. Još od svoje Kickstarter kampanje su praktično pod lupom fanova i samim tim odluka je morala pasti. Igra je inače vrlo ambiciozni projekat sa do sada neviđenom AI rutinom koja stvara živi svet gde svaki NPC ”ide svojim poslom”.

Kingdom Come betu smo imali prilike da zaigramo pre par meseci i naše utiske iz iste, kao i intervju sa jednim od osnivača studija Warhorse, možete da pročitate u 94. broju Play! Zine. Igra će inače izaći za PC (Windows, Linux, Mac), Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top