PC

Najavljen je Battlefield 1

Electronic Arts je objavio prvi trejler za novu Battlefield igru nazvanu Battlefield 1. Da, dobro ste pročitali, a postoji i dobar razlog za to. Battlefield 1 je smešten u period Prvog svetskog rata.

Kao i do sada, novi Battlefield će biti fokusiran na multiplayer za do 64 igrača, ali možemo da očekujemo i ”sinematičnu” kampanju koja će biti ispričana iz perspektive nekoliko likova. Igra će biti prvi put igriva na EA Play događaju početkom juna, dok će članovi Battlefield Insider i Origin Access takođe imati priliku da je isprobaju pre zvaničnog izlaska.

Battlefield 1 izlazi 21. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One, ali će kupci Early Enlister Edition verzije moći da počnu da igraju 18. oktobra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top