PC

No Man’s Sky odložen za avgust, autori igre dobili pretnje smrću

Glasine od pre nekoliko dana su i zvanično potvrđene iz studija Hello Games – No Man’s Sky neće izaći krajem juna kako je ranije planirano, već 9. evgusta.

Razlozi za odlaganje igre ovako blizu njenog izlaska nisu otkriveni, ali su očigledno mnogi fanovi bili razočarani ovom odlukom. Neki, doduše, nisu baš najbolje primili ove vesti i tokom proteklog vikenda studiju i njegovim osnivačima su dolazile pretnje smrću.

Srećom, nije došlo do eskalacije ovoga, a i sam studio je sa dozom šale prihvatio da neki ljudima jednostavno nikada neće ugoditi i kako kažu ”studio su pretvorili u kuću iz Sam u kući” dok traje ova virtuelna opsada. S druge strane, sada ćemo imati vremena da uštedimo novac za kupovinu igre posle malo drugačije opsade zvane ”majska navala odličnih igara”.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top