PLAY! ; PLAY! Zine

Nova verzija igre Diplomata

Domaći studio Ofanziva, nakon više od godinu dana razvoja, lansirao je novu verziju potezne online strategije – Diplomata.

Igra Diplomata vas uvodi u virtuelni svet u kojem uz dobru strategiju, brze odluke i mudar odabir saveznika treba da dokažete svoje veštine kao lider države, diplomata i vojskovođa. U igri raspolažete sa četiri vrste vojske (pešadinci, tenkovi, avioni i brodovi), balističkim raketama i protivraketnim sistemima, imate na raspolaganju Tajnu službu za špijuniranje neprijatelja, a možete se baviti i trgovinom, razvojem industrije, poljoprivrede… Igra je poteznog tipa, što ostavlja igraču dovoljno vremena za razmišljanje i planiranje pre nego što povuče potez, a ograničen broj poteza garantuje ravnopravnost, bez obzira na to da li poteze povučete čim ih dobijete ili samo jednom u toku dana. To praktično znači da na igru možete utrošiti desetak minuta dnevno i ostvariti dobar rezultat.

Svaki ciklus u igri traje jedan mesec, a svakog prvog dana u mesecu svi igrači kreću od „nule“ – ravnopravno, što vam omogućava da se reorganizujete, planirate novi ciklus od samog početka, kao i da se osvetite neprijateljima. Diplomata se igra putem sajta, besplatno.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!