PC

Remasterovani Final Fantasy X / X-2 HD dolaze na PC ove nedelje

Posle puno glasina i odlaganja, Final Fantasy X / X-2 Remastered je konačno potvrđen da izlazi za PC i to već ove nedelje, tojest 12. maja.

Square Enix je ovo objavio bez ikakve pompe, samo postavljanjem nove Steam stranice namenjene igri sa vrlo malo informacija. Sem grafike, remasterovana je i muzika u ovom dvojcu igara, možemo da očekujemo da radi u 1080p i na 60fps kao konzolno izdanje, a zanimljivo je da će igra imati nekoliko takozvanih ”game boostera” pomoću kojih možete da povećate brzinu izvođenja ili da ugasite susrete sa protivnicima ukoliko vas zanima samo istraživanje i priča.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top