PC

SpellForce 3 izlazi ove godine

Serijal SpellForce, poznat kao mešavina RPG-a i strategije u realnom vremenu, ove godine dobija punokrvni treći deo posle nekoliko ekspanzija i poduže tišine.

Vremenski, igra će biti smeštena pre prethodnih igara, ali će imati puno dodirnih tačaka u njima i to ne samo u sferi gameplaya. Izdavač Nordic Games najavljuje da će fanovi serijala naići na neke poznate likove i lokacije, a da će kampanja trajati 30 ili više sati. Od igrivih rasa za sada je poznato da će biti prisutni ljudi, orkovi i elfovi.

Na igri radi Grimlore Games, interni studio Nordic Games-a kome je ovo prva igra. Više informacija je dostupno na Steam strani igre.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top