Vesti

Ubisoft planira da izda pet igara do aprila 2017.

Posle jakog početka godine i igara Far Cry Primal i Tom Clancy’s The Division koje su prodate u milionskim tiražima, Ubisoft najavljuje da jednakim tempom nastavljaju kroz ovu i prvi kvartal naredne godine.

Ovaj veliki izdavač ima plan da do kraja svoje fiskalne godine (to je 31. mart 2017.) na tržište izbaci još pet igara. Zna se da trenutno rade na Watch Dogs 2, For Honor, Ghost Recon: Wildlands i novoj South Park igri, ali bez velike Assassin’s Creed igre (jer početkom zime izlazi igrani film) ostaje pitanje šta je poslednje veliko izdanje koje imaju u rukavu. Navodno, razvijaju novu visokobudžetnu franšizu koju bi trebalo da predstave na E3 sajmu ove godine.

Sem najava, Ubisoft je otkrio da Division sada ima 9.5 miliona igrača i da je kompanija ostvarila 1.587 milijardi dolara zarade u poslednjih godinu dana.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top