Vesti

Uskoro izlazi junski Play! Zine

Bliži se 1. jun a sa njim i izlazak 96. broj časopisa Play! Zine. Proteklog meseca smo imali pune ruke posla i spremili smo puno zanimljivog sadržaja. Ostavićemo ceo sadržaj broja kao iznenađenje za 1. jun, a ovom prilikom ćemo otkriti samo deo onoga što možete da očekujete u novom broju:

  • veliki broj recenzija novih igara – Overwatch, Uncharted 4, DOOM, Stellaris…
  • preview: World of Warcraft Legion i Paragon
  • intervju sa jednom youtuberkom u rubrici Around the Tube
  • testovi najnovijeg hardvera iz ASUS, Logitech i HyperX

 

Naravno i redovne rubrike kao što su 13. strana, modding, Hearthstone i RePlay. Kao i uvek, Play! Zine ćete besplatno moći da preuzmete putem našeg sajta ili da ga čitate na Novinarnici.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top