PC

Berserk Warriors će imati i internacionalno izdanje

Nedavno najavljena Berserk Warriors igra, adaptacija čuvenog manga/anime serijala iz Koei Tecmo, upravo je potvrđena i za ”zapadnjačko” tržište, tojest Ameriku i Evropu. Izdavač je na svom američkom Youtube kanalu objavio trejler za igru na engleskom kojim je definitivno svim fanovima stavio do znanja da Berserk neće biti ekskluzivan za područje Japana.

Još nije odlučeno kako će glasiti pun naslov igre, a znamo da ćemo videti Gutsa i Griffitha i da će igra biti smeštena u period od Golden Age do Millenium Falcon Age i da će pored scena iz animea biti prikazane i do sada neviđene scene. Svakako nas očekuje dobra seckalica u stilu dosadašnjih Koei Tecmo igara i veliki je plus što će glumci koji daju glasove u seriji ponoviti svoje uloge i u igri.

Igra je najavljena za 21. septembar za japansko tržište, dok još nije otkriveno kada bismo mogli da je očekujemo u Evropi sem da je sigurno da neće biti ove godine. Ono što je doduše otkriveno je da će igra imati PS4, Vita i PC izdanje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top