Vesti

CD Projekt Red je isprobao Nintendo NX i tvrde da je fantastičan

Razvojni studiji su obični prvi koji se dokopaju najnovijih ili još neobjavljenih konzola. Razlog je naravno kako bi optimizovali svoje igre za nove platforme, a upravo je CD Projekt Red u prilici da se igra sa Nintendovom NX konzolom.

Kako je u nedavnom intervjuu izjavio Fabian Mario Döehla, menadžer studija, njihov studio ima već pristup NX konzoli i za sada su oduševljeni istom nazivajući je spektakularnom, ali ipak znatno slabijom od novog Xboxa (nije naglašeno da li se misli na Project Scorpio ili One S). Po njegovim rečima, NX je i pored slabijeg hardvera fantastičan uređaj, a smatra da Nintendo jednostavno nije zainteresovan da napravi uređaj koji bi se takmičio sa Xboxom.

I tu su potpuno u pravu, jer Nintendo je uvek bio kompanija koja će radije napraviti uređaj koji nije najmoćniji na tržištu ali nudi nešto što konkurencija nema, bilo to potpuno novi i neobični kontroleri, njihove legendarne igre ili nešto treće. Nažalost, novu konzolu nisu još uvek otkrili, tako da nam ostaje da verujem CD Projektovcima na reč.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top