Vesti

Dead Rising 4 će biti prikazan na E3 sajmu

Lavina pred-E3 glasina i ”curenja slavine” se nastavlja i iz pouzdanih izvora otkriveno je da ćemo sledeće nedelje na E3 sajmu videti Dead Rising 4 u kome ćemo ponovo igrati kao Frank West.

Po informacijama koje su ”procurele”, nova Dead Rising igra će biti smeštena u Kolorado, mesto dešavanja originala. Već kruže glasine da će DR4 biti rimejk prve igre samo smešten u zimski period ili da će se jako oslanjati na prvu igru.

O datumima i platformama još nije bilo reči, ali s obzirom da je u pitanju Microsoft igra, sa sigurnošću možemo da kažemo da će biti Xbox One izdanje sa (kasnijim) PC portom na Windows 10.

dr41 dr42

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top