PLAY! ; PLAY! Zine

E3 2016: budućnost Fallout 4 i Skyrim Special edition

Prošla je još jedna Bethesda konferencija bez najave nove Elder Scrolls igre, ali će fanovi njihovih RPG-ova ipak imati zbog čega da trljaju ruke u narednoj godini.

Podrška za Fallout 4 će se nastaviti kroz nekoliko DLC-ova za igrače koji preferiraju da se bave gradnjom u postapokaliptičnom svetu pa će tako Contraptions doneti nove spravice za vaše naselje dok ćete kroz Vault-tec moći da napravite svoje sopstveno podzemno sklonište ili Vault. Na kraju ćemo moći da posetimo Nuka world zabavni park u novoj zoni kojom vladaju Raideri. Bethesda se sledeće godine priključuje VR-maniji jer će tada Fallout 4 postati dostupan za HTC Vive.

Prošlogodišnji mobilni hit Fallout Shelter dolazi na PC, a pored evo verzije, igra će dobiti i proširenje u vidu mogućnosti da stanovnike svog vaulta šaljete na misije, nove lokacije, protivnike i likove. Fallout Shelter izlazi tokom jula za PC, a nadamo se da će i na ovoj platformi biti besplatna.

Na kraju je otkriveno da 28. oktobra izlazi Skyrim Special Edition, jer remasteri su i dalje u modi. Ovo izdanje će dakle imati unapređenu grafiku u odnosu na originalno iz 2011. godine, a sadržaće i sve do sada objavljene DLC-ove. Takođe će popularne PC modove doneti na konzole, nešto što već viđamo u Fallout 4. Biće dostupno za PC, Playstation 4 i Xbox One, a PC igrači koji već imaju igru i sve DLC-e (ili Legendary edition) će Special Edition dobiti besplatno.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!