PlayStation 4

E3 2016: God of War najava i gameplay

Pre dva mesecapočele su da kruže glasine o novoj God of War igri kada su na Internetu procurele slike i informacije da će Kratos iz Grčke otputovati na hladni sever.

Sony je na svojoj E3 konferenciji potvrdio ove glasine – igraćemo u ulozi nešto starijeg i zabrađenog Kratosa i kratiti nordijsku mitologiju za glave i kljove. Primetićete da igra u nazivu nema broj niti podnaslov. Razlog je jednostavan, a to je da je u pitanju reboot, ”novi početak” kako i sam Kratos kaže na kraju podužeg trejlera.

Sa novim okruženjem dolaze i velike promene u mehanici pa je tako kamera smeštena iza leđa našeg junaka i borba je donekle sporija jer se ne zasniva na ogromnim komboima već na korišćenju brojnih Kratosovih sposobnosti. Namrgođeni Spartanac u ovom delu sage ima sina koga srećom nećete morati da konstantno nadgledate i pritom će vam pomagati tokom borbe.

Novi God of War će, naravno, biti Playstation 4 ekskluziva a Sony još ne otkriva kada bismo mogli da ga očekujemo u prodaji.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top