PlayStation 4

E3 2016: Pogledajte celu Final Fantasy 15 prezentaciju

Izlazak nove velike Final Fantasy igre je sve bliži pa je i bilo očekivano da je Square Enix prikaže na ovogodišnjem E3 sajmu.

Prezentacija igre je trajala čitavih sat vremena, počevši sa novim trejlerom preko demonstracija raznih sistema u igri od koji je novina Wait Mode koji možete uključiti bilo kad tokom igranja. U suštini nije velika novina ako ste igrali moderne RPG-ove jer ovom opcijom igrač može u bilo kom trenutku borbe da privremeno zaustavi akciju i isplanira sledeći potez, a nišanjenje magija je preciznije (poput VATS iz Fallout igara, omogućeno je nišanjenje određene tačke na neprijatelju). Glavni dizajner igre Hajime Tabata izjavio je da ne smatra da je ovo olakšavanje igre, već alternativa za igrače koji žele taktički pristup sukobima u FF15.

Final Fantasy XV izlazi 30. septembra za Playstation 4 i Xbox One konzole, a razmatra se i PC izdanje.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top