Vesti

Gremlins, inc. dobio treći deo DLC trilogije

Urnebesna digitalna društvena igra Gremlins, inc. dobila je treći DLC na kraju svojevrsne trilogije dodataka.

Kao i dosadašnji DLC-ovi za igru, Astral Gamblers je kozmetičke prirode i ni na koji način ne utiče na gameplay (ukoliko ste pomislili da je studio iz nekog razloga prešao na pay2win). Sem 12 novih avatara likova koji će se boriti za vlast i novac u steampunk gradu, DLC sadrži i ikonice za lobi, audio reakcije i muziku. Cena je simboličnih 5 evra na Steamu.

Gremlins, inc. je igra koja je instant postala hit među ljubiteljima društvenih igara u našoj redakciji. Ne naročito komplikovana, ali sa dubinom i brojnim taktikama, zgodna je igra za prilike kada nemate mesta na stolu za tradicionalne društvene igre. Više o Gremlins, inc. pročitajte u play.co.rs/2016/04/review-gremlins-inc/.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top