PlayStation 4

Hideo Kojima predstavio novu igru – Death Stranding (E3 2016)

Death Stranding

Hideo Kojima se nakon neslavnog razlaza sa Konamijem vraća na velika vrata, čini se čudniji nego ikada, ako je suditi po onome što možemo da vidimo u promo trejleru njegove najnovije igre pod imenom Death Stranding. Nije lako na osnovu trejlera zaključiti o čemu se zapravo radi u ovoj igri, pogotovo što trenutno nemamo baš puno informacija o njoj mimo samog imena i trejlera koji smo sinoć videli, pa čak ni to kog će žanra biti igra.

Kao što vidimo u trejleru, Kojima nastavlja saradnju sa glumcem Normanom Ridusum, koji je trebalo da ima glavnu ulogu u otkazanom Silent Hills, na kome je Kojima radio pre nego što je otišao iz Konamija. U svega par sati nakon izlaska trejlera, zbog manjka ostalih informacija i uvrnutosti samog sadržaja, već su se pojavile razne zanimljive teorije oko toga o čemu se zapravo radi tu. Od poruke o očuvanju životne sredine preko psihičkog stanja Normanovog lika. U svakom slučaju, pogledajte i sami ovaj zanimljivi trejler, pa procenite šta možemo da očekujemo. Igra će, kako je potvrđeno, biti Playstation 4 ekskluzivitet.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top