PLAY! ; PLAY! Zine

Minecraft film izlazi za tri godine

U vremenu kada Tetris dobija sci-fi triller adaptaciju na velikom platnu, uopšte nije čudno kada čujemo da se snimaju dugometražni filmovi i po drugim video igrama.

Jedna od takvih igara je i Minecraft, globalni fenomen i jedna od najprodavanijih igara svih vremena. Minecraft je jedan od najvećih brendova trenutno, sa akcionim figurama, majicama i još mnogim sitnicama, pa ni ne iznenađuje da je u pripremi film. Minecraft Movie ili kako god bude glasio konačni naziv filma, je najavljen kao bioskopski spektakl, naravno u 3D i IMAX tehnologijama, a na čelu ekipe je Rob McElhenney koga se mnogi sećaju po seriji ”It’s always sunny in Philadelphia”. Doduše, Rob neće biti u glumačkoj postavi već će biti u režiserskoj stolici.

Do premijere Minecraft filma ima još nekoliko godina, tačnije film je najavljen za 24. maj 2019. godine. To je popriličan period kome su već prethodile uspešne adaptacije Warcraft, Ratchet and Clank i Angry Birds, a ne smemo zaboraviti ni Assassin’s Creed kasnije ove godine. Za sada nije potvrđeno da li će film biti u potpunosti CGI ili će imati i žive glumce.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!