PC

Novi Humble Bundle povodom 25 godina Sonic serijala

Plavi jež Sonic ove nedelje slavi svoj 25. rođendan i SEGA je odlučila da ovaj veliki jubilej proslavi rasprodajom putem Humble Bundle.

Humble Sonic 25th Anniversary Bundle, kako glasi puno ime ovog velikog paketa igara, trajaće dve nedelje i ima nekoliko ”nivoa” sa igrama od koji drugi tzv. ”beat the average” nema fiksnu cenu i u taj će posle prve nedelje biti dodato još igara.

  • za minimum 1 dolar dobijate originalni Sonic The Hedgehog, Sonic Adventure DX, Sonic CD i Sonic 3D Blast
  • za trenutno 9.5 dolara (BTA nivo) dobijate sve prethodne igre i još Sonic 4 Episode 1, Sonic All-stars racing, Sonic 2 i Sonic Adventure 2
  • za 10 dolara pored svih već pomenutih igara dolaze i Sonic Lost World, Sonic Generations, Sonic 4 Episode 2 i Sonic All-stars Racing Transformed

 

Sve igre dolaze u vidu Steam ključeva i sadrže sve do sada objavljene DLC-ove. Za najveće ljubitelje Sonica postoji i nešto skuplji nivo koji pored igara ima i ekskluzivnu majicu koja se neće naći u slobodnoj prodaji. Kako majica izgleda pogledajte u nastavku, a na ovom linku možete kupiti bundle.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top