PLAY! ; PLAY! Zine

Novi snimak iz Deus Ex: Mankind Divided i najava Breach moda

Square Enix je objavio 17-minutni gameplay snimak iz Deus Ex: Mankind Divided u kome je prikazan Prag. Ovaj grad je veliki hub iz koga ćete dalje istraživati svet igre, gusto naseljena lokacija na kojoj ćete sretati nove likove, preuzimati sporedne zadatke ili prosto upijati atmosferu.

Prikazani demo je iz perioda nakon terorističkog napada koji je zahvatio i Adama Džensena i poremetio mu augmentacije (eto dobrog objašnjenja za levelovanje od nule!). S obzirom da je u neku ruku obogaljen, Adam će morati da u podzemlju grada pronađe Vaclava Kolera, specijalistu za augmentacije.

Sem glavne kampanje u igri za koju očekujemo da ćemo moći da je odigramo više puta, najavljen je i arkadni mod Breach. U ovom delu igre bićemo u ulozi Rippera, hakera koji se bavi upadima u najbolje čuvane sisteme i prodajom tako ”nabavljenih” informacija.

Ovi nivoi su pandan VR misijama iz Metal Gear serijala, jer ćete prolaziti kroz računarske sisteme i boriti se protiv antivirusa u formi humanoida. Nivoi će biti prave glavolomke sa velikim brojem izazova i bonus zadataka koje ćete otključavati igranjem, a biće prisutne i tabele sa najboljim rezultatima.

Deus Ex: Mankind Divided izlazi 23. avgusta za PC i konzole.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!