PlayStation 4

Otkrivene besplatne Playstation Plus igre za jun

PS Plus igre

Posle ne baš sjajnog perioda za pretplatnike na Playstation Plus, Sony je odlučio da uzvrati udarac konkurentskom Xbox Live-u i za june spremio poprilično dobar izbor.

Playstation 4 igrače tako očekuju NBA 2K16 (da, najnoviji) i avantura Gone Home, a na PS3 će biti besplatni horor Siren: Blood Curse i mozgalica Echocrome. I Playstation Vita vlasnike očekuju dve igre – God of War: Chains of Olympus remaster za PSP-a i Little Deviants, ekskluziva za platformu.

Ove igre će biti uvrštene u PS Plus ponudu od 7. juna i biće dostupne mesec dana. Igre ne morate odmah da downloadujete već je dovoljno samo da ih dodate u svoje virtuelne biblioteke iz Playstation Store na posebnoj Plus stranici. Kao i uvek, jedan PSN nalog važi za sve tri platforme tako da ako posedujete sve ove uređaje, imaćete čak šest gratis igara uz brojne ekskluzivne popuste.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top