PLAY! Zine

PLAY! ZINE 96 – Jun 2016

Da li se i vama čini kao da nas je Blizzard ”izbombardovao” ovog meseca? Ne kažemo ništa loše, uvek je dobro videti da studio ne leži na lovorikama. Ali pobogu! Zar je sve moralo da bude u istom mesecu, pa gde će vam duša. Tako smo testirali betu World of Warcraft Legion, pa smo igrali Overwatch i na kraju gledali Warcraft film. I znate šta? Uživali smo u svakom minutu provedenom uz sva tri. Blizzard će nas stvarno razmaziti, naročito što sada predstoji čekanje za full izdanje WoW: Legion u kasnom avgustu.

Maj je bez sumnje bio izuzetan bogat mesec za gamere, doduše ne uvek vrhunskim igrama, ali je svake nedelje izlazila bar neka igra vredna pažnje. Zbog toga nam je bilo veoma teško da izaberemo igru koja će nositi laskavu titulu Igre meseca i šepuriti se na naslovnoj strani, ali DOOM je ipak odneo najviše simpatija u našoj redakciji kao igra od koje niko nije očekivao išta, a dobili smo jedan udar nostalgije koji nam je jako nedostajao. U stvari, kombo DOOM i Overwatch je postao praktično istovremena kupovina domaćih igrača. Prvi kao odličan singleplayer, a drugi kao multiplayer.

U bioskop smo otišli ne samo na Warcraft već i na Hardcore Henry. Sad se sigurno pitate kakve sad pa to veze ima sa igrama, a na to ćete naći odgovor u našem tekstu. Ukratko, ovaj neobični film je upravo ono što su neki očekivali od ekranizacija brojnih akcionih igara, a blesava ekipa iz Rusije je to uspela da upakuje sa mizernim budžetom i dve GoPro kamerice. Kad već pričamo o sinematičnim iskustvima, Uncharted 4 je spektakularno zaokružio priču o Nejtanu Drejku i bez pogovora je jedna od najlepših igara koje smo ikada videli. Kroz redakciju nam je prošlo i nekoliko zanimljivih komada hardvera za gamere ali i entuzijaste dubljeg džepa, a popričali smo i sa jednom virtuelnom veknom hleba.

Posle ovog broja ćemo napraviti letnju pauzu i sa vama smo opet 1. septembra. Naravno, u međuvremenu ćemo na našem sajtu objavljivati recenzije igara i izveštaje sa sajmova, a i naš Youtube kanal će nastaviti sa ”redovnim programom”. Do tada okrenite sledeću stranu i pogledajte šta smo za vas spremili u 96. broju Play! Zine časopisa.

Play! Zine 96 – Jun 2016

play96-naslovna

Flash (vesti)

13th Page

EDITORIJAL:
Warcraft: The Beginning
Hardcore Henry

BETA TEST:
World of Warcraft: Legion
Paragon
Gang Beasts Online
InSomnia

STEAM EARLY ACCESS:
RWBY

REVIEWS:
DOOM
Uncharted 4: A Thief’s End
Overwatch
Stellaris
Hitman Episode 2: Sapienza
Battleborn
Alienation
Severed
Fragments of Him
Enter The Gungeon
Shadwen
Shadow Complex Remastered
Boss Monster
Duelyst
Cornerstone: Song of Tyrim
1979 Revolution
TMNT Mutants in Manhattan

MOBILE:
Exploding Kittens

Around The Tube:
SuperButterBuns

HARDWARE:
Kingston HyperX Cloud II
ASUS Maximus VIII Extreme
Logitech G610

INTERVJU:
Edward Bailey, HyperX

Hearthstone Specijal

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top