PLAY! ; PLAY! Zine

Počela je letnja rasprodaja na GOG.com

Ukoliko ste PC gamer, znate da je jun period kada počinju velike rasprodaje na digitalnim prodavnicama. Steam rasprodaja je još daleko (navodno kreće 23. juna), a pre nje je počela rasprodaja na GOG.com poznatom po DRM-free igrama i poklanjanju brojnih dodataka uz svaku kupovinu.

Sem naravno dnevnih popusta koji se smenjuju u 17h po našem vremenu, imaćete priliku i da ugrabite neke igre potpuno besplatno. Pre svega, legendarni System Shock 2 ukoliko preuzmete GOG Galaxy aplikaciju i putem nje posetite stranicu sa rasprodajom. Klijent možete preuzeti na ovom linku, a ova akcija traje do 10. juna u 17 časova.

Pored ove igre možete da osvojite Spelunky, Gabriel Knight: Sins of our fathers i celu sezonu Dreamfall Chapters. Postoji, doduše kvaka. Za ove igre morate da skupljate iskustvo izvršavanjem zadataka izlistanih na ovoj strani ili prosto kupovinom igara. Tim zadacima možete da osvojite oko tri hiljade exp što znači da ćete ipak morati da potrošite koji dinar ne biste li uzeli barem Spelunky besplatno.

GOG.com rasprodaja traje do 22. juna.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!