PLAY! ; PLAY! Zine

Prve slike iz BATMAN – The Telltale Series

Na zvaničnom sajtu kompanije Telltale Games danas je osvanuo blog u kome imamo prilike da vidimo prve skrinšotove iz igre BATMAN – The Telltale Series. U kratkom tekstu koji ide uz slike, stoji da će premijera ove epizodične igre biti već ovog leta, i da ćemo moći da je igramo na svim konzolama, PC/Mac računarima, kao i na mobilnim uređajima. Još informacija o igri saznaćemo u toku trajanja e3 sajma, gde će Telltale ekipa imati svoj štand i prezentacije.

CEO Telltale Games, Kevin Bruner, rekao je da tim snažno radi na tome da prenese mračnu atmosferu Batman stripova u njihov specifični vizuelni i narativni stil, i da smatra da je život Brus Vejna pun akcije i teških moralnih odluka idelan za Telltale igru, pa  se nada da će publika biti zadovoljna ovog leta, kada stigne prva epizoda.

Saznali smo i prvi deo ekipe glumaca koja će davati glasove likovima u igri. Troy Baker će biti Bruce Wayne, Travis Willingham je Harvey Dent, Erin Yvette će pozajmiti glas za Vicki Vale, Enn Reitel igra ulogu Alfreda Pennywortha, Murphy Guyer kao James Gordon, Richard McGonagle je Carmine Falcone i Laura Bailey glumi Selina Kyle.

Pogledaje prve skrinšotove iz igre:

(klik na sliku za uvećani prikaz)

Batman Telltale 4 Batman Telltale 3 Batman Telltale 2Batman Telltale 1

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!