PlayStation 4

Remasterovani Final Fantasy 12 stiže sledeće godine

Posle remasterovanih X i X-2, najave grandioznog rimejka FF7 i brojnih reizdanja, bilo je samo pitanje vremena kada će Square Enix najaviti reizdanje Final Fantasy 12 sa Playstation 2.

Sa podnaslovom The Zodiac Age, FF12 u novom ruhu dolazi sa znatno unapređenom grafikom, 7.1 surround zvukom, novim i starim soundtrackom (može da se menja tokom igranja), unapređenim učitavanjem i checkpoint sistemom. Nova verzija igre će se zasnivati na International Zodiac Job System, što znači da će likovi imati predefinisane uloge u grupi i svi dodatni likovi i summoni su pod kontrolom igrača.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age izlazi 2017. godine i za sada je najavljeno samo Playstation 4 izdanje, mada znajući Square Enix nije daleko ni PC port.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top