Vesti

Remedy sprema dve nove igre

Studio Remedy je u industriji više od 20 godina. Poznati po igrama Max Payne, Alan Wake i, od nedavno, Quantum Break, ovo je studio koja iza sebe ima neka od najvećih izdanja iako ih možda ne izdaju naročito brzim tempom.

Upravo zbog toga doneli su odluku da podele studio na dva razvojna tima kako bi radili na više od jedne igre istovremeno i samim tim brže izbacivali nove naslove. Kako navode iz studija, već neko vreme rade na potpuno novoj igri u saradnji sa novim izdavačem, dok drugi tim trenutno radi na konceptima za još jednu igru.

Nažalost, nijedan od ovih projekata nije novi Alan Wake, jer Remedy želi da proširi AW univerzum na druge medije. Takođe su najavili da će sve te projekte prikazati ”kada budu spremni” i da ih ne očekujemo na ovogodišnjim E3 i Gamescom sajmovima.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top