PLAY! ; PLAY! Zine

The Temple of No – nova besplatna igra ko-autora “The Stanley Parable”

Jedan od dva autora čuvenog moda/igre The Stanley Parable, William Pugh, je osnivač studija Crows Crows Crows, odakle nam je krajem prošle godine stigla uvrnuta kratka igra vrlo dugačkog imena – Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist.

Ovu igru je vrlo teško opisati, tako da vam jednostavno preporučujemo da je, ukoliko vam se svideo The Stanley Parable, preuzmete besplatno preko vašeg Steam naloga klikom OVDE. Igra je  traje svega dvadesetak minuta, tako da nećete puno izgubiti čak iako vam se ipak ne svidi.

U međuvremenu je juče Crows Crows Crows studio izdao još jednu besplatnu igru. U pitanju je naslov “The Temple of No” i ovoga puta je u pitanju tekstuelna web igra rađena u Twine softeru. Takođe je u pitanju vrlo kratka igra, sa karakterističnim blesavim humorom, koja simbolično ismejava upravo Twine i takve vrste igara. Trebaće vam vrlo malo vremena da je probate, a možete je naći na OVOM linku.

William Pugh, osnivač ovog studija, je na The Stanley Parable radio sa Davey Wredenom, ali je ovaj dvojac ubrzo po izlasku igre otišao svako svojim putem. Dok publiku tizuje sa ovakvim malim igrama, studio Crows Crows Crows u pozadini već duže vreme radi na svom novom velikom, ali zasada još uvek tajnom naslovu.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!