Vesti

Watch Dogs 2 će biti prikazan na E3 sajmu

O nastavku open world hakerske avanture Watch Dogs kruže glasine poslednjih nekoliko meseci, ali je Ubisoft za to vreme ćutao kao zaliven. Ipak, sa svega deset dana do E3 sajma, otkrili su deo igara koje će prikazati na ovom sajmu i među njima je, pogodili ste – Watch Dogs 2.

Kako su naveli u svom saopštenju za javnost, ove godine imaju u rukavu popriličan broj velikih izdanja koje predvode Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 i For Honor. Pored ovih igara, Ubisoft će prikazati i VR naslov Eagle Flight kao i novu South Park igru koja je prošle godine najavljena, ali je nekako pala u drugi plan.

Prvu priliku da vidimo Watch Dogs 2, nadamo se u akciji a ne u CGI trejleru, imaćemo 13. juna na Ubisoftovoj E3 konferenciji. Očekivanja su velika, videćemo da li će Ubisoft uspeti da ispravi zamerke koje smo imali na prvu igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top