PLAY! ; PLAY! Zine

Watch Dogs 2 premijera i prvi trejler

Ubisoft je i zvanično, ne slučajno, najavio Watch Dogs 2 koji, ukoliko ste propustili vesti od prethodnog dana, izlazi 15. novembra. Radnja je ovoga puta smeštena u San Francisco a igraćemo kao Marcus Holloway, urbani haker koji se priključio Dedsec ekipi nakon što je optužen za zločin koji nije počinio (malo kontradiktorno, zar ne?).

Najavljeno je da će Marcus biti znatno drugačiji lik od Aidena iz prve igre, kao i da će uopšteno ton igre izbeći da bude potpuno ozbiljan sve vreme. Marcus je znatno agilniji kada izvodi parkour, proziva svoje protivnike i ima zanimljivo oružje koje nosi sa sobom. Hakovanje je takođe prošireno, pa ćete tako moći svaku osobu da uhakujete i na primer učinite da čitavoj grupi ljudi zazvone telefoni. Pored toga, uvedeno je i hakovanje vozila, a sa sobom ćete nositi i nekoliko gedžeta poput drona i autića na daljinski na kome su kamera i par alata.

Čak i pristup prelaženju igre bi trebalo da bude unapređen, očigledno inspirisano Deus Ex i sličnim igrama. Naravno da ćete i dalje moći da igrate kao Rambo, ali će biti moguće kompletirati misije u potpunom stealthu koristeći omamljivač ili čak ishakovati sebi ceo put za dalje. Da li će Watch Dogs 2 za prvu igru biti isto što je Assassin’s Creed 2 bio za taj serijal, videćemo u novembru, a u nastavku pogledajte celu prezentaciju igre i trejler:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!