Domaća Scena

Domaća igra COLUMNAE na Kickstarteru, isprobajte demo

Beogradski studio Moonburnt već neko vreme vredno radi na svojoj point&click avanturi COLUMNAE, a sada su napravili veliki korak i pokrenuli Kickstarter kampanju kako bi sakupili preostala sredstva za kompletiranje i izdavanje igre. Columnae je nelinearna avantura smeštena u steampunk svet gde je katastrofa učinila površinu naše planete nenastanjivom zbog toksičnosti vazduha. Kako to obično biva, bogati nalaze rešenje i bukvalno prelaze da žive među oblacima dok ostali žive za sledeći dan. Igra ima zanimljiv koncept retrokazualnosti gde vaše akcije utiču i na budućnost i na prošlost lika, a poglavlja koja još niste odigrali će menjati svoj vremenski period i ton koji će njima odisati.

COLUMNAE: A past under construction možete podržati na Kickstarteru klikom na ovaj link. Projektu je cilj da sakupi 40 hiljada evra, a za minimum 9 evra obezbedićete sebi primerak igre (DRM-free, Steam key ako prođu Greenlight). Ova cena doduše važi tokom prvih dva dana kampanje nakon čega će biti 13, što je i dalje razumno u odnosu na veliki broj drugih indie igara.

Igru inače već sada možete isprobati jer je na Kickstarter strani a i na zvaničnom sajtu igre dostupna demo verzija za Windows. Download je svega 75MB i sadrži najnoviju igrivu verziju.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top