PC

Dragon Ball Xenoverse 2 izlazi u oktobru

Bandai Namco je na nedavno održanom Anime Expo-u prikazao novi trejler za Dragon Ball Xenoverse 2 i objavili su kada će se igra naći u prodaji. Konzolni igrači će tako na Playstation 4 i Xbox One Xenoverse 2 moći da zaigraju 25. oktobra, dok na PC tj. Steam igra stiže par dana kasnije – 28. oktobra.

Kao što smo već pisali, ovo će biti prva Dragon Ball igra koja je razvijana isključivo za trenutnu generaciju konzola. Priča se direktno nastavlja na onu iz prethodne igre – dve godine nakon što ste spasili svet, vaš lik će se pridružiti timu Time Patrol. Zanimljiva je i najava po pitanju muzičke strane ove igre. Naime, Steve Aoki će biti zadužen za soundtrack igre, da isti onaj Steve Aoki koji baca torte u publiku tokom nastupa. On će specijalno za igru uraditi remikse čuvenih Dragonball tema “Cha-La Head-Cha-La” i “We Gotta Power”.

Prvi Xenoverse nije bio baš sjajan, tako da kao fanovi Zmajeve Kugle polažemo dosta nade u ovaj nastavak.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top