PC

Fallout Shelter stigao na PC

Kao što je najavljeno na poslednjem E3 sajmu, Fallout Shelter više nije dostupan samo na mobilnim telefonima jer je upravo izašao i za PC.

Igra je iznenađujuće veća u odnosu na mobilno izdanje, tako da je download oko 1.2GB dok je kao minimalna konfiguracija naveden Intel Core 2 Quad na 2.8GHz, 2GB RAM i GeForce GTS 250. Trenutno je Fallout Shelter dostupan isključivo kroz Bethesda launcher aplikaciju koju besplatno možete preuzeti sa linka. Za igranje će vam takođe biti potreban Bethesda.net nalog koji možete registrovati kroz samu aplikaciju.

Na Android i iOS Fallout Shelter je postigao ogroman uspeh, uspešno uvlačeći u svoj svet veliki broj igrača koji su veselo gradili atomska skloništa u ovoj sims-olikoj igri. S obzirom da je PC verzija identičnog izvođenja, ne sumnjamo da će i na ovoj platformi pokupiti veliki broj simpatija.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top