PLAY! ; PLAY! Zine

Just Cause 3 multiplayer mod otkazan, autor prešao u Avalanche

Jedan od najpopularnijih modova za Just Cause 2 koji je bio zaslužan za dugovečnost igre na PCu nažalost nije uticao na to da Just Cause 3 dobije zvaničan multiplayer.

Moder Trix koji stoji iza popularnog JC2 moda je tako zasukao rukave i odlučio da nastavku igre podari multiplayer. Međutim, na zvaničnom forumu objavljeno je da je rad na JC3 MP prekinut. Naime, studio Avalanche je pre nekoliko meseci prišao Trixu sa ”ponudom koja se ne odbija”, odnosno poslom u njihovom studiju u Švedskoj. Kako je prihvatio ovaj posao, zbog nedostatka vremena za rad na komplikovanom projektu kao što je mod, isti je morao biti otkazan. Just Cause 2 će doduše i dalje imati multiplayer, samo bez novog sadržaja.

U Avalanche studiju, Trix će raditi na njihovim novim igrama gde će ono što znamo iz Just Cause 2 MP moda moći da se implementira još bolje sada kada bude radio direktno na igri. Da li to znači da će Just Cause 3 jednog dana dobiti zvaničan multiplayer… nije otkriveno, ali ne možemo a da se ne radujemo novinama iz studija poznatom po odličnim i eksplozivnim igrama.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!